L4 Events Oy logo
instagram
twitter
facebook
L4 Events - Kid1

KiD1

KiD1 takoo melodista ja energistä räppiä suoraan Etelä-Pohjanmaan lakeuksilta! Hänen esittämiään kappaleita on kuunneltu eri musapalveluista (mm. Spotify ja Youtube) jo lähes 2 miljoonaa kertaa. Miehen energinen hip-hop-liveshow tuplaajan ja DJ:n kanssa ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Lavalla voidaan nähdä myös yllätysfiittaajia.

Suosiota ovat nostattaneet mm. Jos haluu saada, Kesä97, Kambodzaan, Kesämammat, Hymy, Juomarilaulu & Laulu Vapaudesta (feat. Juju). Tsekkaa ja kuuntele lisää Kid1@Spotify

Uusia biisejä työstetään nyt paljon entistä ammattimaisemmalla otteella ja matkan varrella mukaan on saatu kovan luokan kotimaisia artisteja sekä myös huipputuottajia. Lähtökohtaisesti biisit ovat artistin omaa käsialaa, joista hiotaan timantteja yhdessä eri tahojen kanssa. Keikkoja on kertynyt kuluneina vuosina tasaiseen tahtiin.

Kuuntele podcast – artistin oma backstage KiD1@Spotify KiD1@Facebook Instagram@KiD1virallinen

L4 Events - MilaN

MilaN

MilaN on nuori ja lahjakas pop-artisti Itä-Helsingistä, joka lähtökohtaisesti säveltää ja sanoittaa oman musiikkinsa. Artisti on määrätietoisella tekemisellä luonut oman tunnistettavan melodisen pop-soundin. Biiseissä biletetään, tunteillaan ja välillä ihaillaan jopa filosofisesti universumin kauneutta. Hän tietää, että uuden artistin matka isoille lavoille on pitkä. Se vaatii paljon työtä, itkua sekä naurua – onnistumisia ja epäonnistumisia. Kuulijakunta onkin kasvanut tasaisesti pitkäjänteisen tekemisen myötä.

Keikoilla MilaN tarjoilee kuulijoille aina laadukkaan pop-kokonaisuuden DJ:n siivittämänä. Ohjelmisto koostuu hänen omista julkaisuistaan mm. Olen Kaunis, Rakkaus lämpenee, sun eteen, en taakse…

”Olen aina pitänyt 70-90-luvun musiikista. Mielestäni kauneimmat melodiat ja sanat luotiin kyseisillä vuosikymmenillä. Omassa tuotannossani pyrin käyttämään sekä hyödyntämään selkeitä melodioita ja moniäänisyyttä. Luomisprosessissani yhdistän kappaleisiini usein (huomaamattani) vivahteita mm. 80-luvun musiikista.

Ajankohtaisesta Jos jäät mun luo -biisistä löytyy ne kaikki ominaisuudet, jotka kuuluvat musiikilliseen arvomaailmaani. Kappaleessa koskettaa syvällinen lyriikka, erinomainen moniäänisyys ja hypnoottinen harmonia, joka nostattaa kylmät väreet pintaan. Teoksen kokonaisuudessa minua kiehtoo sen kauneus”, toteaa MilaN.

Kuuntele podcast - artistin oma backstage MilaN@Spotify Instagram@milanani95

L4 Events - Pasanen

Pasanen Live

Pasanen on nälkäinen hiphop-artisti, joka on ehtinyt olemaan jo monessa kuviossa mukana. Tämä vallaton riiminero on erityisesti tunnettu vahvoista keikoistaan. Lavalla kokoonpanossa mestarin lisäksi nähdään tuplaaja ja DJ. Setti pitää sisällään hurmokseen johtavaa biletystä, kuin myös tunteikkaita hetkiä. Ei ole epäselvää, että artisti onkin vahvimmillaan livenä.

Pasanen on myös julkaissut tasaisesti biisejä, joiden riimityksistä hän vastaa itse. Striimejä musapalveluissa ovat kasvattaneet mm. Pelkkää Muovii, 100 Lasissa, Pelaan Kovaa ja Money, Money… ja lisää on luvassa.

Artistin kantaa ottavat räppivideot ovat herättäneet vahvaa kiinnostusta sosiaalisessa mediassa. Räjäyttävän energiset keikat ovat saaneet valtavasti kehuja yökerhojen yleisöltä, omistajilta sekä festivaalien järjestäjiltä. Kuuntele podcast – artistin oma backstage Pasanen – Vastataan vihakommenteihin räppäämällä Pasanen – Oisko hetki aikaa puhua vitutuksesta Pasanen@Spotify Pasanen@Facebook Intagram@pasanenofficial

L4 Events Oy Y-tunnus: 2570127-6 Puhelin: 020 735 3250 Mestarintie 11, 01730 Vantaa