facebook link
L4 Events Oy - logo
L4 Events Oy, Dj-palvelu

DJ PALVELU

Musiikki kuuluu arkeen ja juhlaan! Onpa tavoitteenasi saada juhlijat pistämään tanssijalalla koreasti niin että tanner tömisee tai luoda oikeanlainen tunnelma hieman hillitympään tapahtumaan, ovat L4 Events DJ:t takuuvarma valinta. Me soitamme juuri sinun tapahtumaasi sopivaa musiikkia ja saamme asiakkaasi viihtymään. Toimitamme Dj palveluja yritystapahtumiin, yksityisjuhliin ja ravintoloihin.

Soittajiemme joukossa on useita yli 20 vuoden soittokokemuksen osaavia DJ:tä, joilta taittuvat niin uudet hitit kuin klassikotkin, EDM:stä (Electronic Dance Music) hip hopin, R&B:n, rockin ja popin kautta aina perinteiseen Suomi-poppiin saakka. L4 Events DJ:t toimivat ennen kaikkea tunnelman luojina ja toteuttavat musiikilliset toiveesi ammattitaidolla ja näkemyksellä.

MUSIIKIN PROFILOINTI

Musiikin profilointi on yksi tärkeimpiä menestyksen edellytyksiä sillä virvokkeiden lisäksi asiakkaasi saapuvat nauttimaan myös tunnelmasta, jonka yhtenä tärkeimmistä komponenteista on tietenkin musiikki. L4 Events luo tapahtumaasi tai ravintolaasi tarvittaessa musiikkiteeman eli profiloimme yhdessä kanssasi ravintolallesi tai tapahtumaasi musiikkiohjelman siten, että se tukee tavoitteitasi. Toimitamme sinulle myös soittajat, jotka pystyvät toteuttamaan suunnitellun musiikkiprofiilin aina tasalaatuisesti.

L4 Events DJ on valinta, johon voit luottaa tilanteessa kuin tilanteessa!

L4 Events Oy - lavatekniikka