L4 Events Oy logo puh. 020 735 3250
facebook
Janely & Showcrew esittää Millenium Divas

JANELY & SHOWCREW ESITTÄÄ MILLENNIUM DIVAS

Janely tunnetaan näyttävistä show-kokoonpanoista ja voimakkaista live-tulkinnoista. Uusi show-konsepti ”Millennium Divas” pitää sisällään diivamaista lavakarismaa, taitavia ammattitanssijoita, räiskyvää energiaa ja ennen kaikkea kaikkien rakastamaia hittibiisejä viime vuosikymmeniltä. Showssa kuullaan myös Janelyn omia kappaleita, mutta ennen kaikkea upeita versioita mm. Lady Gagan, Britneyn, Dua Lipan ja Pinkin kappaleista jne. Musiikkia siis 2000 luvun alusta tähän päivään. Esiintyminen 2 x 40min, live-laulu, kaksi show-tanssijaa. Video Linkki

RETRO VIDEO DISCO TOUR

RETRO VIDEO DISCO TOUR

Video-DJ:mme soittaa MTV:n kultakauden videoklassikot ja suurimmat ysärihitit aitoina videoversioina. Tuomme paikalle myös huippuluokan ääni- ja valotekniikan sekä jätti screenit, jotka muuttavat tapahtumatilan videodiscoksi. Tämä kokonaisuus takaa oikean tunnelman ja onnistuneet retrobileet.

Esitystekniikka sisältää: 100” videoscreenit, lähiheijastavat projektorit, lavamonitorit, trussitolpat, liikkuvat valot, decovalaistuksen, savukoneen, siirrettävän dj työaseman ja laadukkaan äänentoistojärjestelmän. Video disco sivusto

L4 Events - Dance Video Tour

DANCE VIDEO DISCO

Video-DJ:mme soittaa maailman kovimpia bile- ja klubibiisejä 2000-luvun alusta tähän päivään saakka. Tuomme paikalle myös huippuluokan ääni- ja valotekniikan sekä jätti screenit, jotka muuttavat tapahtumatilan videodiscoksi. Tämä kokonaisuus takaa oikean tunnelman ja onnistuneet bileet millennium tyyliin.

Esitystekniikka sisältää: 100” videoscreenit, lähiheijastavat projektorit, lavamonitorit, trussitolpat, liikkuvat valot, laser simulaatio valot, strobot, decovalaistuksen, savukoneen, siirrettävän dj työaseman ja laadukkaan äänentoistojärjestelmän. Video disco sivusto

L4 Events - 80's Video Tour

80's VIDEO DISCO TOUR

Kasari videodiscossa koet ja elät, Music Television:issa ja muissakin kanavissa nähdyt 80-luvun musiikkivideot. Koko illan ohjelmassa esitetään, Dj:n soittamana hittejä kasarin suurimmilta nimiltä, kuten Madonna, Tina Turner, Aha, Rick Astley, Michael Jackson jne. Tanssimatka nostalgiaan voi siis alkaa.

Esitystekniikka sisältää: 100” videoscreenit, lähiheijastavat projektorit, lavamonitorit, trussitolpat, liikkuvat valot, strobot, decovalaistuksen, savukoneen, siirrettävän dj työaseman ja laadukkaan äänentoistojärjestelmän.

L4 Events - Latino Video Disco Tour

LATINO VIDEO DISCO TOUR

Latino videodiscossa näet ja kuulet, kuumia latinomusiikkivideoita Bailandosta Ricky Martin:iin, Shakirasta Despacito:n kautta Daddy Yankee:seen jne. Eli Dj soittaa uusia- ja klassikkolatinohittejä, jotka saavat sinunkin jalkasi vipattamaan tanssilattialla Vamos Arriba!

Esitystekniikka sisältää: 100” videoscreenit, lähiheijastavat projektorit, lavamonitorit, trussitolpat, liikkuvat valot, strobot, decovalaistuksen, savukoneen, siirrettävän dj työaseman ja laadukkaan äänentoistojärjestelmän.

L4 Events - Rock Video Disco Tour

ROCK VIDEO DISCO TOUR

Rock videodiscossa soi ja näkyy AC-DC, Bon Jovi, Bruce Bringsteen, Metallica, Gun & Rose`s jne. Luvassa on siis Dj:n soittamana rockvideoita kasarirokista nykypäivään, tarvinneeko esitellä enempää joten Rock Until You Drop!

Esitystekniikka sisältää: 100” videoscreenit, lähiheijastavat projektorit, lavamonitorit, trussitolpat, liikkuvat valot, strobot, decovalaistuksen, savukoneen, siirrettävän dj työaseman ja laadukkaan äänentoistojärjestelmän.

L4 Events - Kid1

KiD1

KiD1 takoo melodista ja energistä räppiä suoraan Etelä-Pohjanmaan lakeuksilta! Hänen esittämiään kappaleita on kuunneltu eri musapalveluista (mm. Spotify ja Youtube) jo lähes 2 miljoonaa kertaa. Miehen energinen hip-hop-liveshow tuplaajan ja DJ:n kanssa ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Lavalla voidaan nähdä myös yllätysfiittaajia.

Suosiota ovat nostattaneet mm. Jos haluu saada, Kesä97, Kambodzaan, Kesämammat, Hymy, Juomarilaulu & Laulu Vapaudesta (feat. Juju). Tsekkaa ja kuuntele lisää Kid1@Spotify

Uusia biisejä työstetään nyt paljon entistä ammattimaisemmalla otteella ja matkan varrella mukaan on saatu kovan luokan kotimaisia artisteja sekä myös huipputuottajia. Lähtökohtaisesti biisit ovat artistin omaa käsialaa, joista hiotaan timantteja yhdessä eri tahojen kanssa. Keikkoja on kertynyt kuluneina vuosina tasaiseen tahtiin.

Kuuntele podcast – artistin oma backstage KiD1@Spotify KiD1@Facebook Instagram@KiD1virallinen

L4 Events - Beat & Sax

BEAT AND SAX

Beat and Sax, uusi ja uniikki kokoonpano yhdistää DJ ohjelmiston saksofonin ja lyömäsointinten kanssa. Bändi luo rentoa tunnelmaa cocktail ja lounge tilaisuuksissa tai laittaa bileet pystyyn! Ihmiset viihtyvät. Beat and Sax takaa tapahtumaasi parhaan tunnelman!

Beat And Sax video

L4 Events - Dj Welho

DJ WELHODRUM

"Puoliksi DJ, puoliksi rumpukone. Tämä bilekentän kyborgi ei jätä jäisintäkään bailaajaa kylmäksi! Mies on hakannut kannuja bilebändeistä Dingoon ja kaikkea siltä väliltä.

Welho soittaa Dj- setin joka sisältää electronisen tanssimusiikin suurimpia hittejä rumpujen takaa ja saattaa samalla kumota muutaman muunkin kannun!”Sopii vähän nuorempaan asiakaskuntaan! Dj Welhodrum video

L4 Events - Sinkku-Sydän

Sinkku-Sydän Bileet

Sinkku-Sydän-bileet on uusi bileformaatti sinkkubileistä. Bileissä yleisölle jaetaan Sinkku-Sydän-tarroja joilla voi kertoa onko etsimässä seuraa. Tarroja on kolmenlaisia, Sinkku-Sydän-tarroja, ehkä, ehkä ei-tarroja ja tietenkin varattu toistaiseksi-tarroja.

Tapahtumaa luotsaa pitkän linjan Dj Probaker. Hän osaa juontamisen ja nostattaa tunnelman kattoon soittamalla tuhansien keikkojen kokemuksella musiikkia joka saa huikeat bileet aikaan. Illan aikana soitetaan myös legendaariset hitaat useampaan kertaan jotta saadaan asiakkaat etsimään paria aktiivisemmin. Dj Probaker juontaa myös kaksi yleisökilpailua illan aikana. Näissä bileissä on aitoa kouludiscojen nostalgiaa!

L4 Events - Onniteekki dj:t

Onniteekki Dj's

Club Onniteekki on luonut nopeasti maineen maan parhaana retroklubina, joka tarjoaa monipuolisesti musiikkia menneiltä vuosikymmeniltä. Onniteekki on monille jo synonyymi loistaville retrobileille, jonka tapahtumat keräävät bilekansaa ympäri Suomea. Onniteekin järjestämissä huikeissa retrokemuissa on vieraillut muun muassa sellaisia artistinimiä kuten: E-rotic, Daze, Solid Base, Waldo’s People, Pharao, Maxx, Alice Deejay sekä Fancy.

ONNITEEKKI DJ’S on DJ-ryhmä, jonka päähahmoina häärivät Club Onniteekin puuhamiehet DJ TONY ja DJ ALEX L. Näillä kahdella retromusan erikoismiehellä on yhteenlaskettuna soittokokemusta jo reilut 50 vuotta, joten tanssihitit ysäristä kasariin ja kauemmaskin ovat totisesti tällä duolla hallussa. Hurjia bileitä kotiluolassaan Onniteekissa jo vuosia pyörittäneet DJ:t kiertävät nyt myös Suomen festareita ja yökerhoja, tuoden mukanaan kunnon bilemeiningin ja takuulla parasta musaa menneiltä vuosikymmeniltä.

© L4 Events Oy Y-tunnus: 2570127-6 Luuvantie 1 M 39, 02620 Espoo