L4 Events Oy logo puh. 020 735 3250
facebook
L4 Events - Amanda Harkimo

Dj Amanda Harkimo

Amanda kiinnostui esiintymisestä jo nuorena ja aloitti uransa työskentelemällä mallina muutama vuosi sitten. Amanda oli mukana myös kauden 2011 Big Brother-kilpailussa.

Dj-työt Amanda aloitti 2007 Hartwall Areenalla Jokereiden jääkiekko-otteluissa. Vuosina 2012 ja 2013 Amanda valittiin myös soittamaan musiikkia jääkiekon MM-kisoihin Helsingissä jossa hän pääsi soittamaan lätkämusiikkia täydelle areenalle. Lisäksi hän on soittanut Helsingin Olympiastadionilla isoissa tapahtumissa, kuten Talviklassikossa ja Sauli Niinistön presidentinvaalikampanjassa.

Vuoden 2012 aikana Amanda aloitti tekemään keikkoja yökerhoissa ja rap-artisti Junon tausta-DJ:nä. Näiden erilaisten keikkojen ansiosta Amanda soittaakin musiikkia monipuolisesti; valikoimaan kuuluvat esimerkiksi EDM (Electronic dance music), Urban, rock, pop, ja Suomirock.

L4 Events - Tom Dostinov

Dj Dosse (Tom Dostinov)

You've heard his voice. Now hear his sound! Sen lisäksi, että Tom Dostinov on valtakunnallinen radiopersoona, on hän myös Suomen EDM-skenen kirkkaimpia nousevia tähtiä.

Dossen artistiura räjähti käyntiin vuoden 2014 debyyttisinglellä; Casual Tee, joka julkaistiin Sony Musicin kautta. Artisti on rokannut keikoillaan maamme suurimmat festarilavat (Summer Sound Festival, Weekend Festival, Summer Up ym...) ja päässyt myös ulkomaan keikkailujen makuun tehtyään debyyttinsä Ibizan superklubi; Es Paradis:ssa.

Vuonna 2015 Tom teki myös ensimmäisen oman artistikiertueen. Uudet biisijulkaisut täynnä uunituoretta saundia varmistavat, että tämä maestro tulee ottamaan tanssilattiat haltuun isosti myös vuonna 2016.

L4 Events - Dj IGOR BOBROW

DJ. IGOR BOBROW Hall Of Fame Discjockey

Kasaridiscon parasta menoa yritysjuhliin, festivaaleille ja ravintoloihin aidoilla 80-luvun vinyyleillä soitettuna. Hall Of Fame Deejay Igor on tehnyt mittavan uran ympäri Suomea kasaridiscon parissa jo 80-luvulta alkaen, yli 3000 keikan kokemuksella keikat taittuu rentojen spiikkien ja kovimpien kasarihittien tahdissa, värivalojen ja peilipallojen loisteessa. Tartu tilaisuuteen ja varmista iltasi fiilis ja tunnelma, Dj Igor ja 80-luvun parasta discoviihdettä vinyyleiltä soitettuna ja spiikattuna.

L4 Events - Dj Salsa Sinisalo

Dj Salsa Sinisalo

Radio Nostalgian Aamujuontajanakin tunnettu Dj Hall Of Fame, Salsa Sinisalo omaa huippuluokan esiintymistaidot. Salsa Sinisalon Dj setti koostuu pääasiassa tanssilattiat täyttävästä 70-luvun lopun ja koko 80-luvun Disco,Soul,Funky,Pop-musiikista. Tilaa elävä legenga tapahtumaasi, pääset joraamaan ja muistelemaan omaa nuoruuttasi!

L4 Events - Sofia Sida

Dj Sofia Zida

Musikaalisuus ja esiintymistaidot periytyvät Sofialle hänen meksikolaiselta muusikko-isältään sekä suomalaiselta äidiltään. Sofia on ehtinyt työskennellä musiikkialalla jo pitkään tehtyään ensimmäisen levytyssopimuksensa jo 15-vuotiaana.

Useiden singlejen jälkeen vuonna 2006 julkaistu esikoisalbumi “Disco Mamazida” nosti Sofian klubilistojen kärkeen ja The Finnish Disco Chart Team palkitsi Sofian “Vuoden tulokas” -palkinnolla. Sen jälkeen Sofia on tehnyt omaa musiikkia sekä säveltänyt myös muille artisteille.

Tällä hetkellä Sofia työstää tulevia omia biisejä jotka ovat pääasiassa urbaania pop-musiikkia ja tekee sävellys-yhteistyötä ruotsalaisten tuottajien kanssa.

Sofian uusin biisi Guerrera julkaistiin 4. toukokuuta 2016. Se nousi Suomen Spotifyn Viral -listan ykköspaikalle ja parissa viikossa keräsi yli 200 000 kuuntelukertaa.

Dj-keikoillaan Sofia soittaa uusimpia kansainvälisiä dance-hittejä sekä latino- ja urbaania musiikkia.

L4 Events - Suvi Pitkänen

Dj Suvi B

DJ Suvi B:n ensikosketus esiintymislavoihin juontaa juurensa vuoteen 2005, jolloin Suvi osallistui ensimmäisiin kauneuskilpailuihinsa. Jatkoa uralle seurasi mallin ja juontajan töiden muodossa. Suvin intohimo esiintymiseen on kuljettanut häntä myös ulkomaisille esiintymislavoille sekä kameroiden eteen. Viimeiset kolme vuotta on Suvi toiminut mallin töiden ohella Show-DJ:nä kiertäen Suomea Babes DJs kokoonpanossa. Babes DJs yhteistyön päätyttyä keväällä 2012, päätti Suvi jatkaa menestyksekästä uraansa DJ:nä nimellä Suvi B!

”Musiikilla on aina ollut vahva rooli elämässäni, sillä ilmaisen tunteitani musiikin avulla ja siksi se myös kuuluu jokaiseen päivääni” kertoo Suvi. Yökerhokeikoillaan Suvi soittaa paljon musiikkia esimerkiksi Scandinavian- ja UK Top 40 Dance- listoilta. Erityisen lähellä DJ Suvi B:n sydäntä ovat house- ja muu elektroninen musiikki.

© L4 Events Oy Y-tunnus: 2570127-6 Luuvantie 1 M 39, 02620 Espoo