L4 Events Oy logo puh. 020 735 3250
facebook
L4 Events - Yritystapahtumat

Yritystapahtumat

Jos suunnitelmissasi on järjestää pienet tai suuret yritysjuhlat, yritystapahtumapalvelumme on takuulla vaivattomin tie hienoihin juhliin. Toimitamme tapahtumaasi kaiken, mitä vain voit onnistuneilta juhlilta vaatia; tasokkaat esiintyjät, viihdyttävät juontajat, laadukkaan äänentoisto- ja valotekniikan, osaavat DJ: t, taitavat valokuvaajat sekä herkulliset catering-palvelut.

Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme, varmistaa tapahtumasi sujuvan toteutuksen, alkupystytyksestä aina purkuun saakka. Suunnittelemme yhteistyössä kanssasi onnistuneet juhlat, ja autamme sinua löytämään parhaat ratkaisut jokaiseen budjettiin, tilaan ja tunnelmaan.

Kokous- ja Juhlatilat

Yhteistyökumppani verkostomme kautta pystymme järjestämään monipuoliset kokous- ja juhlatilat. Voimme järjestää kaikki tarvittavat palvelut valittuun tilaan kuten ruokailun, esitystekniikan ja logistiikan. Lisäksi asioiden järjestelyä helpottaa oma yhteyshenkilö jonka kautta kaikki tapahtumaan liittyvät asiat voi hoitaa.

Yhteistyökumppaneita:

- Biitsi.fi, Helsinki: Salmisaari: 50- 300 henkilöä
- Biitsi.fi, Helsinki, Pasila: 100- 1000 henkilöä - Espoon Tallit, Espoo: 50- 150 henkilöä
- Himos Lomat Oy 500- 1500 henkilöä
- Juhlatila M6, Helsinki: 20- 90 henkilöä
- Klondyke, Kerava: 150- 400 henkilöä
- Luontokeskus Haltia, Espoo: 190 henkilöä
- Patagonian BBQ (ulkojuhlat)
- Teatteri Forum, Helsinki: 200- 600 henkilöä
- Telakka, Helsinki (500- 900 henkilöä)
- Valkosaaren Telakka, Helsinki: 100- 200 henkilöä
- Villa Åkerblom, Espoo: 100 henkilöä

Firmadeitit - Tutustu työkavereihin

Firmadeitit on loistava illan avausohjelmaksi, tai vaihtoehtoisesti ohjelmaksi juuri ennen vapaan osuuden aloittamista. Firmadeitit mahdollistavat tutustumisen kevyen ohjatusti uusiin ihmisiin, ja murtaa jäykän tunnelman ilman teennäisyyttä.

Sosiaaliset suhteet lisäävät yrityksen hyvinvointia ja menestystä

Onko teillä isohko organisaatio, jossa kaikki tuntevat vain oman yksikkönsä henkilöt? Yrityksessä voidaan paremmin hyödyntää eri toimijoita, kun henkilöt tuntevat toisensa ja tietävät toistensa ominaisuudet, harrastuneisuudet, sekä verkostot. Firmadeiteillä introvertit ovat samalla viivalla, uusien ihmisten kohtaamisessa. Lisäksi tämän yhteyteen voidaan liittää halutessa palkinto yrityksen puolesta.

Kaikki yrityksen toimijat voivat osallistua!

Matalan kynnyksen tutustumisohjelmaa, johon voivat osallistua kaikki paikalla olevat henkilöt. Ohjelman avulla voi tutustua uuteen FIRMAystävään vähän syvemmällä tasolla, mutta hauskalla ja kevyellä tavalla. Sen lisäksi, että tutustuu yhteen uuteen ihmiseen paremmin, niin henkilöt tulevat ottamaan kontaktia etsimisvaiheessa useampaankin eri ihmiseen. (Usein pyydetään pääsyä myös toiselle ja jopa kolmannellekin kierrokselle). Voimme yrityksen johdon/HR:n kanssa yhteistyössä määrittää keskustelujen aihepiirit, jos näin halutaan.

Firmadeitit vetää avustajineen Anna Uusiheimala, joka on toteuttanut kohtaamisia vuosien ajan, tuhansille ihmisille menestyksekkäästi ympäri Suomea. Tapahtuma juonnetaan ja ohjataan positiivisella, sekä rohkaisevalla energialla.

Muita hyötyjä!

Organisaatio voi halutessaan kerätä samassa yhteydessä työntekijöidensä mielipiteitä, ja hyödyntää niitä sisäisessä tai ulkoisessa viestinnässä. Tapahtumalomakkeen yhteydessä voidaan siis luontevasti kerätä positiivissävytteistä dataa, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi rekrytoinnissa ja myönteisessä yritysviestinnässä.

© L4 Events Oy Y-tunnus: 2570127-6 Luuvantie 1 M 39, 02620 Espoo